fo025616: Dancing Philomène
"Collection: Foto's van taferelen en personages; Zwart-witfoto uit de periode 1989-1990. Deze foto toont een close-up van Romain Deconinck tijdens zijn rol in Dancing Philomène. Series: Foto's van taferelen en personages; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"