af008049: Akupunktuur en gezondheidszorg - Geneeskunde voor het Volk; Van Den Broek, Maria (1979)
"Affiche uitgegeven in 1979 door Geneeskunde voor het Volk (Genk) voor een informatieavond. Afbeelding: tekening van een man liggend op een stretcher met overal acupunctuurnaalden. Tekst: AKUPUNKTUUR EN GEZONDHEIDSZORG INGERICHT DOOR V.Z.W. GENEESKUNDE Vr. HET VOLK. 18.00u: BOEKENSTANDS V. VERSCHEIDENE VERENIGINGEN, AKTIEF OP H. VLAK V. GEZONDHEIDSZORG. 20u: INLEIDING. 20.15u: AKUPUNKTUUR IN CHINA Dr. H. DEWITTE. DE PLAATS V. AKUPUNKTUUR IN BELGIË Dr. G. FEYS. 21.00u: PAUZE. 21.45u: FILM OVER AKUPUNKT. IN CHINA inleid. dr. Dr. HOEFELMAN. 22.30u: VRAGEN EN ANTWOORDEN. INKOM: 50 Fr. HEB JE GEEN VERVOER? TELEFONEER ONS TIJDIG 011/35.97.87 WE KOMEN JE OPHALEN. ZAT. 28 APRIL '79. ZAAL: DE KASTERT KOLDERBOS GENK. V.U.: M. Van Den Broek Dominikanenlaan, 67 3600 GENK. V.V.Z.: art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"