fo000794: Algemene staking 1936 - Leiseroff
"Zwart-witfoto van de kolenmijn Banneux die wordt bewaakt door politie, algemene staking 1936. Banneux: 1936. Opschrift: De staking in het mijngebied, in de omgeving van Luik, heeft uitbreiding genomen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"