Belgen over mensenrechten : een bijdrage tot de wereldconferentie mensenrechten : Wenen, 14-25 juni 1993 - Claes, Willy; David, Eric; De Feyter, Koen (Brussel: Ministerie van Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, 1993)
"Willy Claes ; Eric David ; Koen De Feyter... et al."