af005468: Voor veilig en gezond werk. Mei. Voor alle onderhoud machines afgrendelen! - Prevent; ABVV Textiel, Kleding en Diamant (TKD)
"Affiche van Prevent uitgegeven in 2002 door ABVV Textiel, Kleding en Diamant voor arbeidsveiligheid en arbeidshygiëne. Afbeelding: hangslot aan moersleutel. ABVV Textiel-Kleding-Diamant, als ’t erop aankomt. Voor veilig en gezond werk. Mei. Voor alle onderhoud machines afgrendelen! Info: Opvoedingstraat 143, 9000 Gent, tel. (09)242.86.86, fax (09)242.86.96. Affiche: Prevent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"