st000806: Overlegcentrum voor de vrede, ontwapenen om te overleven (1978)
"Sticker uitgegeven in 1978 door het Overlegcentrum voor de Vrede (OCV) voor ontwapening. Tekst : Ontwapenen om te overleven. Nationale betoging 7 mei 1978 Brussel. Nationale kampagne tot steun aan de Verenigde Natiën voor Ontwapening. Overlegcentrum voor de Vrede in samenwerking met Concertation Paix et Développement en C.N.A.P.D. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"