gou000558: Reclame-ontwerp voor olie - Wilchar
"Ontwerp van een reclame voor olie (vermoedelijk): de afbeelding van twee flessen met vloeistof waarvan de inhoud van de bovenste fles overloopt in de onderste fles. De tekst: l'or culinaire op de onderste fles. Rechtsboven gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"