De wortels elders, de takken hier : voorlichting aan oudere migranten over wonen in Nederland - ervaringen met een experiment in Utrecht - Avelingh; Nelissen (Utrecht: SEVU, 1995)
"Produktie : Janneke Zantinge en Judith de Jong ; Tekst en vormgeving : Avelingh en Nelissen ; Tekst en Voem : Leeuwarden ; Et al."