fo023851: François Janssens - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van François Janssens, voorzitter van het ABVV tussen 1989 en 1995 samen met Mia De Vits, voorzitter van het ABVV tussen 2002 en 2004. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"