fo035461: Agalev/Groen
"Zwart-witfoto van een Agalev-actie bij minister van landbouw Karel Pinxten te Brussel op 17 juli 1996. Met de slogan eten moet gezond zijn werd er op de stoep een gezonde lunch geserveerd. Vera Dua aan het woord. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"