Vrouwen en collectieve opvang bij asiel en migratie : naar een gendergevoelig opvangbeleid : eindrapport juni 2010 - Arikoglu, Fatma (Brussel: Nederlandstalige Vrouwenraad, 2010)
"Onderzoek en redactie : Fatma Arikoglu Een publicatie van de Nederlandstalige Vrouwenraad en kwam tot stand in samenwerking met de Conseil des Femmes Francophones de Belgique, met de steun van het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen"