fo027152: NCOS project 1589 Vrouwenwerking in Comas, Peru. Een realisatie van Apdes - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1589; Kleurenfoto, van een baby die gewogen wordt. In 1988 werkten ze verder aan de capitulatie (gezondheid, voeding, kappers, enz.) In de drie scholen : Collic, Santa Luzmila en La Libertad. NCOS project 1589 Vrouwenwerking in Comas, Peru. Een realisatie van Apdes; Asociation de Romacion y Desarrollo Social. Land/Regio: Peru; Code: PERU/86; Projectnaam: Vrouwenwerking in Comas; Series: Projectnummer: 1589; Land/Regio: Peru; Code: PERU/86; Projectnaam: Vrouwenwerking in Comas; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"