fo026714: Kerncentrale - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van een man tijdens het kuisen van de visvangst met op de achtergrond de koeltorens van een kerncentrale. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"