fo001900: Bestuur Metaalbewerkersbond van Gent en omstreken
"Zwart-witfoto van het bestuur van de Metaalbewerkersbond van Gent en omstreken, Gent, 1907. Groepsfoto met v.l.n.r. achteraan F. Van Canegem, A. Bogaert, V. Geertruye, Mahu, Geeraert, De Smet, Boucqué, Hendrikze. vooraan E. De Corte, A. Verschraegen, B. Haeck, Jules De Clerck, L. Van den Boom. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"