fo018907: Fietsersbond - Fietsersbond
"Kleurfoto van een protestactie van de Fietsersbond op de Open Stratendag, met de eis voor de aanleg van een fietspad of invoering zone 30. Actie Fietsersbond. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"