pk001430: La propagande sous Vichy - Baillargeon, Claude; Maison de la Culture de la région de Mons (1992)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend maarschalk Pétain, als man (bruidegom), als vrouw (bruid) en als kindje. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"