fo031001: De Krikskes - Mandolineclub De Krikskes
"Zwart-witfoto, van kinderen die op de mandoline aan het oefenen zijn. Mandolineclub De Krikskes op hun terrein in Zandvliet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"