pk001366: De vlasvezelbereiding. Het ledigen van den bassin - Nels; Thill, Ern.
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend twee arbeiders die het vlas naar de pers voeren tijdens de vlasvezelbereiding. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"