pk000969: Gelijke kansen, Hij en zei, 't Is de taak van allebei - De minister van Tewerkstelling & Arbeid en Gelijke-Kansenbeleid; Raad van de Gelijke Kansen voor Mannen en Vrouwen
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een jonge vrouw met voor haar de afbeelding van een moersleutel en de tekst : Straks nog even de kraan herstellen. Tekst achteraan : Kent u een wet die vrouwen verbiedt met gereedschap overweg te kunnen ? En is een man misschien onvoldoende gespierd om 's wat te strijken ? Onzin natuurlijk, maar als u even rondkijkt lijkt het soms wel zo. Misschien moeten we maar 's gewoon beginnen doen en samen de klus klaren. Maakt het leven een stuk aangenamer. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"