af015339: Ja! Hans Bonte lijsttrekker Kamer, Frank Vandenbroucke lijstduwer Kamer sp.a-spirit - sp.a; Spirit; Stulens, Jo (2007)
"Affiche uitgegeven in 2007 door sp.a-spirit Leuven voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Ja! Hans Bonte lijsttrekker Kamer, Frank Vandenbroucke lijstduwer Kamer sp.a-spirit. V.u. Jo Stulens, Mechelsestraat 70, 3000 Leuven • Verkiezingsdrukwerk 10/06/2007. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"