te001960: De picknick - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour PhillippeZie ook: sch000187 Ontwerptekening in houtskool voorstellend een man en een vrouw, zij zitten samen tussen de bloemen. De man houdt een fles wijn in zijn hand. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"