fo035454: Agalev/Groen - Demol, Pierre
"Zwart-witfoto van de poetsactie in het Centraal Station van Antwerpen tijdens de Agalev-verkiezingsmeeting op 7 mei 1996. Onder andere Hugo Van Dienderen en Michiel Maertens gaan een trein poetsen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"