aft006688: Jongeren stuif-in - Verheyen, Georges; Kultuuropbouw; Ansems, Hugo
"Affiche uitgegeven in 1970 door Kultuuropbouw Niel voor een fuif. Tekst: Zaterdag 26 september 1970 19u.30 Volkshuis - Niel. Jongeren STUIF-IN. ZANG mandolinegroep KRIKSKES • folksongs • protestsongs. DANS jij zelf onder commentaar van een DISC-JOCKEY. INTREE GRATIS. Inrichters: KULTUUROPBOUW v.z.w.d., met medewerking van Jongsocialisten en I.E.V.-Niel. VERANTW. UITG.: H. ANSEMS, MOLENSTRAAT 24, NIEL. Drukkerij Georges Verheyen - Tel. 77 44 15. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"