Le Travailleur du Livre : organe de la Centrale de l'Industrie du Livre
"zie ook: De Boekarbeider ; Archief Centrale Boek en Papier, Brussel Voortzetting van: Le Travailleur du Livre = De Boekbewerker Wijziging ondertitel: (jan 1966) Organe de la Centrale de l'Industrie du Livre et du Papier Eerste nr.: apr 1945 Periodiciteit: maandelijks / (jan 1982) tweemaandelijks"