fo034198: Het Pand, Gent
"Zwart-witfoto van een interieur in het Pand, deze foto is onderdeel van een reeks om aan te tonen dat het er wel goed leefbaar was. Gent, 1979-1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"