af003029: De vrijdagen van 't Stapelhuis - Rood; Corijn, Eric
"Affiche uitgegeven in 1978 door het trotskistische weekblad Rood voor een programmaoverzicht. Tekst: De vrijdagen van 't Stapelhuis georganiseerd door het weekblad rood i.s.m. RAL Gent. 15/9 Chili-avond. problemen van Chileense vluchtelingen in België. Met Chileense vluchtelingen. Optreden van Tierra del Fuego. 22/9 Krisiswet, welk verzet? Gevraagd: sprekers van BSP, JS, KP, RAL, ABVV, ACV. 29/9 Werklozen gezocht! De jacht op werklozen in België. Lieve Renaert, jurist; Marc Van Rysen, ekonomist; vertegenwoordiger RVA. 13/10 Afrika in beweging. Rudi Doom, Ernst Gülcher. 20/10 Breken met de traditie in het onderwijs. Bob Paulus, Jos Geudens, Tony Vanden Heurck. Met diamontage i.s.m. AKO-Werp. 27/10 Worden de Gentse metaalarbeiders platgewalst? Met syndikale militanten van Sidmar, Volvo, Acec. Telkens op vrijdagavond om 20u. Frans Ackermansstraat 20a Gent (nabij zwembad Van Eyck). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"