fo013157: Brillenkraam op de oude markt - Actualit
"Zwart-witfoto van een oude vrouw die een bril koopt op de oude markt op 3 maart 1937. Opschrift achteraan: Au vieux marché. Grand'Mère a cassé ses lunettes & elle cherche des remplaçantes pas trop cher pour ses pauvres yeux fatigués... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"