af010635: De gordel van Kleine Brogel - Friends of the Earth Vlaanderen en Brussel; Forum voor Vredesactie (1999)
"Affiche uitgegeven in 1999 door Voor Moeder Aarde en Forum voor Vredesactie tegen de kernwapens. Afbeelding: tekening van een B61-kernwapen op een verbodsbord. Tekst: Voor Moeder Aarde & Forum voor Vredesactie met steun van Abolition 2000 Belgium organiseren: Zat. 24 april 1999, vanaf 14u. ontmoetingscentrum St.-Jozefszaal, Kleine Brogel DE GORDEL VAN KLEINE BROGEL • Een familiale fiets- en wandelhappening rond de militaire luchtmachtbasis van Kleine Brogel voor de eliminatie van alle nucleaire massavernietigingswapens • Infostads, kinderanimatie, toespraken, hapjes, straattheater, fanfare, ... • Politiek debat: Nucleaire NAVO-dictatuur of Internationale Rechtstaat? om 17u. • Vegetarisch eten vanaf 18u. (vooraf bestellen!) • Anti-atoomfuif met ontwapenende optredens om 20u30. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"