fo033285: De Mokabon
"Zwart-witfoto van Bertha Grauwe, echtgenote van Erminio Mazzaro. Erminio was een Italiaanse immigrant en samen openden ze de bekende koffiezaak De Mokabon in de Donkersteeg te Gent. De Mokabon was vanaf de jaren 1960 ook een ontmoetingsplaats voor gastarbeiders. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"