fi000163: Aardbeving Skopje - Zastava Film; Filmske Novosti (1963)
"Documentaire over de internationale hulpverlening na de aardbeving in Skopje in 1963. Zowel het graven naar slachtoffers, de tentenkampen, de geïmproviseerde ziekenhuizen als het leveren van hulpgoederen komen in beeld. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"