vl000950: Union Centrale des Travailleurs du Bâtiment, Luik
"Een vlag van Union Centrale des Travailleurs du Bâtiment, 1906, Section De Liège. Centraal op een rood veld staat er een troffel en hamer. Er rond in een cirkelvorm staat de naam van de organisatie, de afdeling en de plaatsnaam. Onderaan staat een jaartal: 1906. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"