af001151: Onderwijzen, we maken er graag goed werk van - BBTK; Roland, Christian
"Affiche uitgegeven tussen 1992 en 2006 door de Bond van Bedienden, Technici en Kaderleden (BBTK) voor werkbaar werk in de socialprofitsector. Tekst: Onderwijzen, we maken er graag goed werk van. Kwaliteit in het werk maakt werk van kwaliteit. BBTK ABVV. NCM. Verantwoordelijk uitgever: C. Roland, Hoogstraat 42, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"