af009033: Il dort dans la rue et des logements sont vides - 22 Mars; Alternative Libertaire; Noël, Roger (1994)
"Affiche uitgegeven in (1994) door het anarchistisch maandblad Alternative Libertaire (Etterbeek) voor solidariteit met daklozen. Afbeelding: zwart-witfoto (uit een film) van Charlie Chaplin als arme dakloze. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"