228.00014: Briefwisseling van gewestelijk verantwoordelijke Luc Maddelein - CSC-gewest Ieper
"Collection: CSC-gewest Ieper; Biografie: CSC-gewest Ieper is de gewestelijke afdeling van de Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid (CSC, tegenwoordig curieus) in het arrondissement Ieper. Level of description: File; Series: 228: Archief van CSC-gewest Ieper"