De Nederlandstalige christelijke syndikale pers in België tussen de beide wereldoorlogen - Nimmegeers, Wim (Brussel: Wim Nimmegeers, 1976)
"Licentiaatsverhandeling VUB, sectie Pers- en Communicatiewetenschappen"