235.00005: Stukken betreffende JS: "Ontwapenen om te overleven", nationale betoging op 7/V/1978 vergaderingen van het Nationaal bureau, nationaal kongres 3-5 XI 1978, Internationaal seminarie te Waasmunster, 22-24 IX 1978, solidariteitsakties, anti-krisiswet e.a. - Kultuuropbouw West-Vlaanderen
"Collection: Kultuuropbouw West-Vlaanderen; Biografie: Kultuuropbouw is de cultuurorganisatie van de Jongsocialisten, opgericht in 1963 en ontbonden op nationaal vlak in 1968. De organisatie bleef evenwel op plaatselijk vlak actief, vooral in West-Vlaanderen. Level of description: File; Series: 235: Archief van Kultuuropbouw West-Vlaanderen"