pk002288: Arbeidershogeschool Brussel, de bibliotheek - Presto (1923)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend de bibliotheek van de Arbeidershogeschool te Brussel met 25.000 volumes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"