te002440: Lucifers - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Tekening uit drie delen. Op het eerste deel zie je Jimmy Carter en Leonid Brezhnev samen bovenop de wereldbol zitten. Ze houden een lucifer in de hand. Op het tweede deel zie je ze vanop een afstandje. Op het derde deel zie je dat de wereldbol zelf in de vorm van een lucifer is... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"