af001848: Tentoonstelling Waterbeheersing, -winning, -verontreiniging, -zuivering - Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie; Dender Aktie Komité; Leefmilieu; Delvaux, Inge (1981)
"Affiche uitgegeven in 1981 door de Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie (BJN), het Dender Aktie Komitee (DAK) en Leefmilieu Geraardsbergen voor de tentoonstelling Waterbeheersing, -winning, -verontreiniging, -zuivering. Afbeelding: water waarop massa's afval drijft. Tekst: tentoonstelling WATER-beheersing, -winning, -verontreiniging, -zuivering van 19 tot 25 oktober 1981 in de bovenzaal van het stadhuis te geraardsbergen. uren: van 9 h tot 12 h van 13 h tot 17 h zat. & zondag tot 19 h. GRATIS TOEGANG. voordracht waterproblematiek op vrijdag 23 oktober om 20 h in de raadzaal van het stadhuis. spreker: johan heirman van de belgische natuur- en vogelreservaten. georganiseerd door: de belgische jeugdbond voor natuurstudie, het dender aktie komitee en leefmilieu geraardsbergen in samenwerking met het ministerie van volksgezondheid. ver. uitg.: delvaux I. verbondenenstraat 51, geraardsbergen. vrij van zegel K.B. 198 art. 7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"