592.015: Script en notities van de gelegenheidsvoorstelling voor 1 mei door Hubert Hermans, met regieaanwijzingen - Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen
"Collection: Zang- en Toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen; Series: 592: Archief van Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen; Level of description: File"