Drijmaandelijksche bilan der Vlaaamsche Gewestelijke Textiel Centrale van de weerstandskas en werkloozenkas gedurende de maanden juli, oogst en september 1921. Verslag van de gewone driemaandelijksche groepszitting op 9 oktober 1921 in het Feestlokaal Vooruit. Internationaal Textielcongres van 18 september 1921: [verslag] (Gent: TACB, 1921)
"Vlaamsche Gewestelijke Textielcentrale"