af005119: De Finale: Heldendood voor de Beschaving - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2011 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor de theatervoorstelling 'Heldendood voor de Beschaving: De Finale' door Action Zoo Humain. Tekst: De Finale: Heldendood voor de Beschaving. Chokri Ben Chikha i.s.m. WCC Zuiderpershuis & Action Zoo Humain. Deze voorstelling wordt mogelijk gemaakt met steun van: de Vlaamse Gemeenschap, Provincie Antwerpen, Stad Antwerpen, Action Zoo Humain, Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Radio 1, KASK - Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, en De Morgen. Sensationeel! Komt dat zien! Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 - Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"