Portret van Vic Jacobs - Groenendaal, Brenda (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Brenda Groenendaal Fonds Suzan Daniel (FSD)"