af008074: 1 Mai - TPO; AMADA; Verwimp, Hugo
"Affiche uitgegeven in (jaren 1990) door TPO-Amada met als trefwoord 1 mei.Foto: opgestoken, gebalde vuist zou pen moeten vasthouden of penseel waarmee 1 Mai bovenaan geschilderd werd.Tekst: 1 MAI TPO-AMADA tout le pouvoir aux ouvriers ° MANIFESTATION 10.30H PLACE ROGIER BRUXELLES ° FÊTE 14.00H STANDS D'INFORMATION 17.30H FÊTE DE LUTTE CANTATE LA MERE - (BRECHT ET EISLER). * ANDRE BIALEK SALLE 'DESCARTES' - CENTRE ROGIER - BRUXELLES. Edit. Resp. H. Verwimp, 36 Rue d'Angleterre, 1060 Brux. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"