te002672: Matabishe - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van juli 1995. Tekening van twee mannen. De ene leest de krant van Agusta en zegt tegen de andere; In België zeggen ze niet Matabishe, ze zeggen smeergeld... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"