af014417: Faslane Nuclear Base - Campaign for Nuclear Disarmament (2008)
"Affiche uitgegeven in 2008 door Campaign for Nuclear Disarmament (CND) tegen de marinebasis Faslane in Schotland. Afbeelding: fotocollage van acties en spandoeken met slogans. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"