gou000675: Monter tout seul - Wilchar
"Gouache op papier met de afbeelding van een boom op een heuvel en daaronder de tekst: 'Non, merci! Ne pas monter bien haut peut-être, mais tout seul!! Edmond Rostand.' Rechtsboven gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"