fo011244: Visvangst tijdens Tweede Wereldoorlog - Rossel, F. (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van arbeiders aan het werk in een visserijbedrijf tijdens de Tweede Wereldoorlog, 26 november 1941. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"