fo026570: Staking Openbare Diensten Brussel 1986 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto genomen tijdens de staking van de Openbare Diensten. Tegelijk met de eis tot Afschaffing stempelcontrole artikel 143. Brussel, mei 1986. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"