pr001078: Eugeen Soudan - Van den Berghe, Frits (Koekoek 3(1933)02)
"Prent in zwart-wit voorstellend een portret van Eugeen Soudan. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 11 mei 1933. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"